World Clean Up Day 2022

31 augustus 2022

Naast veiligheid hechten wij als All Prevent ook een enorme waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij staan midden in de maatschappij en zetten ons elke dag in om de wereld veiliger te maken. Dat is onze passie.

Vanuit deze gedachte ondersteunen wij ook graag initiatieven die bijdragen aan een veiligere en betere wereld. Dit doen wij niet alleen door geld te doneren, maar ook door met elkaar de handen uit de mouwen te steken.

Op 17 september doen wij in het kader van #NotInOurBackyard mee aan de World Clean up Day 2022. Deze dag gaan wij de omgeving rondom onze locaties in Rotterdam, Goes en Houten opruimen. Daarnaast doneren wij een geldbedrag aan dit mooie doel. Wij doen dit samen met onze partners.
Wij gaan aan de slag rondom ons kantoor in Rotterdam, op het industrieterrein en het Rotterdam Green Park.

Meer informatie over de World Clean Up Day👇
https://lnkd.in/dXbbnDw

30 opgehaalde zakken...

Het was geen overbodige luxe, in een paar uur tijd waren er ruim 30 zakken met vuilnis gevuld. Gemeente Rotterdam en Gemeente Goes hebben ervoor gezorgd dat dit vuilnis terecht komt waar het hoort. Dank hiervoor!

Wij hebben niet alleen de omgeving opgeruimd maar ook een bedrag van € 2.500,- gedoneerd aan dit mooie doel. Zie hieronder wat foto's van de dag zelf.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op