Over ons

Over Ons

Kenmerkend voor All Prevent is dat we ons eerst verdiepen in het bedrijfsproces van de klant. U treft mensen die kennis hebben van de sector waarin uw bedrijf actief is. Daarnaast verdiepen we ons in uw specifieke situatie en uw bedrijfscultuur.

Onze mensen

Wat kenmerkend is voor All Prevent is dat we ons eerst verdiepen in het bedrijfsproces van de klant. Natuurlijk treft u mensen die kennis hebben van de sector waarin uw bedrijf actief is, maar daarnaast gaan we graag wat verder en verdiepen we ons in uw specifieke situatie en uw bedrijfscultuur. Hoe er wordt omgegaan met veiligheid, is namelijk vaak cultuurgebonden. Hoe meer onze mensen van uw situatie weten, hoe effectiever onze dienstverlening zal zijn.

Bij All Prevent hechten we veel waarde aan de eigen verantwoordelijkheid van onze mensen. Of het trainers, veiligheidskundigen of adviseurs zijn, het zijn in alle gevallen goed opgeleide mensen die zijn geselecteerd op inzet, betrokkenheid en wat wij noemen 'veiligheidsintuïtie'. 

Opleiding en ervaring

Onze veiligheidskundigen opereren op diverse niveaus en zijn allen gespecialiseerd op een bepaald vakgebied. Grote vaart, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, logistiek, milieu en brandweer zijn daarvan voorbeelden. Inzet vindt plaats in industrie, (petro)chemie, onderwijs, kantooromgeving, gezondheidszorg en brandweer. Specialisatie is de gas- en olie-industrie (upstream) waarbij veelal offshore wordt gewerkt.

De beste specialisten

De specialist gevaarlijke stoffen is voornamelijk actief in de logistieke branche als klankbord voor de bedrijfsveiligheidsadviseur, als DGSA voor vervoerders, verladers en op- en overslagbedrijven of als projectbegeleider of -manager. REACH en GHS zijn hierin actueel. Daarenboven verzorgt deze specialist diverse trainingen t.b.v. DGSA’s, zowel als instructeur als in de rol van cursusontwerper.

De instructeurs en EHBO'ers verzorgen veiligheidstrainingen, zoals BHV, VCA en Meten van Gassen en Dampen. De ruime ervaring zorgt voor een telkens op maat gemaakte cursus/training die het veilig werken op effectieve wijze tot stand brengt. De invalshoek vanuit het arbo-/veiligheidszorgsysteem is daarbij van belang. 

Partner van The Safety Network

The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg die elkaar aanvullen en versterken in het bieden van kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en innovatie.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op