Ontmoet onze collega's: Yasmine Mol

26 maart 2021

We hebben een nieuwe collega om aan u voor te stellen. In maart van dit jaar is Yasmine Mol bij All Prevent komen werken als veiligheidskundige.

Voordat ze als veiligheidskundige werkzaam was, heeft ze de opleiding Toerisme en Recreatie gevolgd en was ze 10 jaar werkzaam in de horeca.

Echter na verloop van tijd was ze toe aan een nieuwe uitdaging en kwam ze via een kennis in aanraking met arbeidsveiligheid. Ze heeft daarop zelf diverse cursussen gevolgd en is vervolgens gestart als veiligheidstoezichthouder in de industrie. 

Door haar goede communicatieve vaardigheden en doortastendheid werd ze al snel gepromoveerd als coördinator veiligheid toezichthouders op een project in de haven van Zeebrugge. Het betrof een project van 14 maanden ten behoeve van de renovatie van havenkranen. Daarbij was ze verantwoordelijk voor het aansturen van haar team van toezichthouders en de (veiligheids) coördinatie tussen de verschillende contractors. 

Door dit en de opvolgende projecten is ze geënthousiasmeerd geraakt door het thema arbeidsveiligheid en heeft ze besloten haar kennis te willen verdiepen. Hierop is ze in 2019 gestart met de opleiding Middelbaar Veiligheidskundige. 

De samenwerking beviel zowel voor All Prevent als voor mij.
Yasmine Mol

Bij All Prevent waren ze op zoek naar een junior veiligheidskundige en via LinkedIn werd het eerste contact gelegd. Na het eerste kennismakinggesprek waren beide partijen positief en al snel volgde de eerste opdracht bij Cosun Beet. Yasmine was toen nog werkzaam als zelfstandige. Tijdens de eerste evaluatie met de klant, die erg tevreden was over haar inzet, zijn Yasmine en All Prevent tot de conclusie gekomen dat een dienstverband bij All Prevent voor de toekomst voor beide de beste perspectieven bood.

Yasmine verteld dat haar werk erg gevarieerd is wat het uiteraard uitdagend en interessant maakt. Een typische werkdag is afhankelijk van de opdrachtgever en de locatie waar ze op dat moment werkt. Zo komt het voor dat ze de ene week werkt op een project in de voedselindustrie en de andere week bezig is met het digitaliseren en ontwikkelen van onlinetrainingen.

Op dit moment is ze onder andere bezig met haar introductie en is ze op stap om met zoveel mogelijk collega’s, opdrachtgevers en projecten kennis te maken waarbij ze zelf ook actief deelneemt. In april zal ze dan op haar eigen project bij één van onze opdrachtgevers starten.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op