Afscheid Erwin Weststrate

2 september 2021

Per 1 september 2021 zijn er een aantal wijzigingen opgetreden bij All Prevent. Erwin Weststrate treedt terug uit de onderneming en heeft zijn aandelen verkocht aan TSD Holding B.V. van Rody Degeling. Ruud Vermunt zal de directie vormen; hij was al sinds 1 januari 2018 operationeel manager/directeur. Door de eigendomsverschuiving en de stabiliteit in directie zullen beleid en de toekomst voor onderneming en medewerkers blijven gegarandeerd. Klanten en relaties zijn op de hoogte gesteld van deze wijzigingen.

Voorts zal All Prevent terug de aansluiting maken bij het samenwerkingsverband The Safety Network. Deze groep bedrijven (sinds april 2016) houdt zich  bezig met het veiligheidsdomein in de diverse vormen. All Prevent blijft zich richten op de veiligheidskundige advies- en ondersteuningsprojecten.

De altijd al aanwezige nauwere samenwerking met Apply Opleidingen en Advies wordt verder geïntensiveerd als het gaat om de veiligheidskundige adviespraktijk. Gevaarlijke stoffen, RI&E’s en begeleiding van de implementatie zijn daarbij de meest voorkomende raakvlakken.

Kortom, nieuwe leiding in en voor vertrouwde dienstverlening zal bijdragen aan een verdere verbreding van de onderneming. Continuïteit en volledig tevreden klanten op basis van optimale dienstverlening zijn de speerpunten. Wij doen dat graag met en voor u.

Uiteraard wensen we Erwin Weststrate een gezond en fijn leven in zijn post All Prevent tijd. Ongetwijfeld mogen we elkaar spreken in de toekomst.

Hieronder vindt u een persoonlijk bericht van Erwin.

Beste mensen,

Na dertien jaar neem ik per 1 september 2021 afscheid van All Prevent en Apply Opleidingen en Advies. Ik doe dat met een goed gevoel en in de wetenschap dat deze bedrijven bij hun respectievelijke directie, Ruud Vermunt en Lidie vd Minne in goede handen zijn. De aandelen zijn voor 100% in handen van TSD Holding van Rody Degeling. De continuïteit van All Prevent en Apply is ook in dat opzicht gegarandeerd.

De jaren bij All Prevent en Apply maken bijna een derde uit van een werkzaam leven van meer dan veertig jaar. Ik kijk er met plezier op terug. Met deze weloverwogen stap creëer ik meer ruimte voor nieuwe activiteiten in de ondernemingen en die mogelijk op mijn pad komen.

Vaker en langer zeilen staat zeker op het wensenlijstje, maar het zit ook in mijn genen om maatschappelijk actief te blijven. Ik kies het ruime sop, maar keer altijd terug naar mijn thuishaven. Mijn betrokkenheid bij Rotterdam blijkt ook na 1 september uit mijn rol als technisch voorzitter van de Bedrijvenraad Spaanse Polder. Uit die rol zullen zeker ook nieuwe contacten en activiteiten ontstaan.

 En dan is er natuurlijk de diepgewortelde binding met veiligheid. Ook daar geldt dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In mijn rol als examinator en promotor bij Apply Opleidingen en Advies houd ik binding met het werkveld. En natuurlijk weet men bij All Prevent mij te vinden.

Kortom, we zullen elkaar ongetwijfeld nog op andere plaatsen tegenkomen. Na 1 september kun je mij altijd via mijn bekende gsm-nummer bereiken.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op