Veiligheidsdag 2021 gaat door!

1 juli 2021

Dit jaar gaat het dan toch gebeuren; de 10e editie van de Veiligheidsdag! Op  woensdag 10 november 2021 organiseert ons zusterbedrijf Apply Opleidingen en Advies de jubileumeditie met als thema: Veiligheidsbewustzijn, organisatiebreed!

De Veiligheidsdag is  een dag die als vanouds in het teken staat van kennisdelen, elkaar verantwoord ontmoeten en dit alles in een informele sfeer. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je in de pauzes bijpraten met je (oud)studiegenoten of contacten leggen met andere studenten en veiligheidsprofessionals. 

Onder meer misdaadjournalist John van den Heuvel, brandweercommandant Tijs van Lieshout en Site Director Johan Visser van Nouryon vertellen hoe zij elke dag werken aan het verbeteren van de veiligheid. Daarnaast is er gelegenheid om uw kennis en bevindingen met andere veiligheidsprofessionals te delen. De Veiligheidsdag wordt gehouden in Theater De Bussel in Oosterhout. Na afloop is er ruimte om na te praten onder het genot van een borrel met proeverijen.

Kaarten zijn vanaf heden beschikbaar via https://www.veiligheidsdag.nu/. Op de website vind je ook meer informatie over de sprekers, locatie en partners.

Zien wij je op de Veiligheidsdag?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op