Ontmoet onze collega's: Renée

8 juni 2020

Wanneer een bedrijf gevaarlijke stoffen produceert, opslaat en/of ten vervoer aanbiedt, zijn zij gebonden aan bepaalde wetgeving. Deze wetgeving is voor velen ingewikkeld, droog van stof en wordt regelmatig bijgewerkt. Er is niet altijd iemand beschikbaar die deze taak en verantwoordelijkheid op zich kan nemen. De deskundigen bij All Prevent zijn gespecialiseerd in deze wetgeving en kunnen ondersteuning bieden in onder andere Transportwetgeving (ADR, RID, ADN, IATA en IMDG Code), Opslagrichtlijnen (o.a. PGS15), GHS (CLP) en REACH.

Renée maas is Specialist gevaarlijke stoffen bij All Prevent en dagelijks bezig met deze wetgeving. Ze houdt zich nu al 10 jaar bezig met gevaarlijke stoffen; tijdens haar periode als beroepsmilitair is deze interesse gewekt en heeft ze zich hierin verdiept. Als Specialist gevaarlijke stoffen brengt ze voor bedrijven alles in kaart met betrekking tot gevaarlijke stoffen en hoe zij hier veilig mee om dienen te gaan. Deze werkzaamheden kunnen variëren van advies, een complete inventarisatie en het geven van trainingen, of tot de uitvoerende taken van een veiligheidsadviseur.

 

In haar werkzaamheden komt ze van alles tegen. Dit maakt het werk voor haar ook zo leuk. Bedrijven adviseren en ondersteunen om zich te houden aan de juiste wet- en regelgeving geeft haar energie. We willen immers allemaal dat alles veilig verloopt. Of het nu gaat om een enkele vraag, of een aanstelling van een veiligheidsadviseur, een relatie die jaren kan lopen.

 

Het bedrijf dat werkt met gevaarlijke stoffen, is verplicht om zich te houden aan de juiste wet- en regelgeving. Hoe prettig is het dan om iemand in te schakelen die zich hier op dagelijkse basis mee bezig houdt, op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en net iets kritischer kijkt.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op