Kennistraining All Prevent 2023

12 juni 2023

Dit jaar zijn we met een groot aantal collega’s afgereisd naar de unieke trainingslocatie “De Watertoren” in Steenbergen voor een verdiepende training ‘Werken op hoogte’ bij Height Safety Expert.

Ieder jaar organiseren we een training voor onze collega’s om te zorgen dat kennis en kunde op diverse onderwerpen up-to-date blijft zodat we onze opdrachtgevers op de juiste wijze kunnen adviseren.  

Dit jaar is gekozen voor een verdiepende training bij Height Safety Expert, inhoud op maat gemaakt door Wouter de Boer en voornamelijk gebaseerd op de rol van de veiligheidskundige in de voorbereidings/ uitvoeringfase.

Na de gezamenlijke lunch hebben we de verschillende stadia van Werken op hoogte doorlopen in de “Watertoren”.   

Lijkt het jou ook leuk om aan dit soort kennistrainingen en events deel te nemen en te werken op de mooie projecten van All Prevent, solliciteer direct.

Bedankt weer Peter Vermaat, Rene Wolfhagen, Thijs Tazelaar, Johan Ramyadal, John Poots, Alex van Oosten, Helmut Nuijten, Richard Klaassen, Rob Kerpel, Bert Jonkers, Danny de Jong, Chris van der Horst, Jan Hooiveld, Serge Donkers, , Merel Vermunt voor jullie aanwezigheid en we zien jullie weer 23 november bij de Winter Kick Off van The Safety Network bij Skidome Rucphen voor ons jaarlijkse event.  

Solliciteer direct

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op