Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel +31 (0)10 416 86 38

Vacatures

Heeft u interesse om bij All Prevent te werken? Op deze pagina vindt u de openstaande vacatures. U kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen.

Vacatures

 • Bouwplantoetser Inprevo

  Als bouwplantoetser behandel je bouwkundige aanvragen van nieuwe gebouwen. Je communiceert op effectieve wijze met alle stakeholders en je bent bekend met de wet- en regelgeving (Bouwbesluit 2012). Je kunt zelfstandig de aanvragen beoordelen, behandelen en begeleiden. Je bent werkzaam voor verschillende overheidsinstanties. Je bent een proactieve, enthousiaste en oplossingsgerichte collega. Kortom; je bent de bouwplantoetser die we zoeken.

 • Marketingmedewerker Inprevo

  Campagnes opzetten van A tot Z; daar draai jij je hand niet voor om. Je vindt het leuk om de markt en de doelgroep te doorgronden en bijpassende marketingtechnieken in te zetten. Je bent tekstueel sterk en we hoeven je niet uit te leggen wanneer je -d of -t gebruikt. Kortom: jij bent dé marketingmedewerker die we zoeken.

 • Servicemonteur kleine blusmiddelen regio Zeeland/Brabant/Belgie Inprevo

  Voor onze Products team zijn wij op zoek naar een servicemonteur kleine blusmiddelen voor de regio Zeeland/Brabant/Belgie. 

 • Adviseur brandpreventie Inprevo

  Adviseren over brandveiligheid? Daar krijg jij energie van. Je hebt ervaring in het leiden van projecten op het gebied van brandveiligheid. Je bent commercieel gedreven en hebt een eigen netwerk binnen de branche. Met de ervaring die je hebt opgedaan als brandveiligheidsadviseur, verzorg je met gemak workshops en opleidingen om je expertise met anderen te delen. Kortom: jij bent dé adviseur brandpreventie die wij zoeken. 

 • Projectleider brandveiligheid Inprevo

  Voor het team Fire Safety Consultancy, gevestigd in Houten en in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een projectleider brandveiligheid (m/v), 40 uur per week.

 • Bevelvoerder S2N B.V.

  Repressief optreden tijdens calamiteiten? Dat is jouw vak. Zodra er een onveilige situatie ontstaat, sta jij als lid van een (vrijwillig) brandweerkorps direct klaar. Om toezicht te houden op de (brand)veiligheid bij onze opdrachtgevers, is S2N fire & rescue (o.a. in de regio Zuid-Holland) op  korte termijn op zoek naar repressief brandweerpersoneel voor de functie bevelvoerder.

 • Instructeur (M/V) Jonkman Opleidingen B.V.

  Momenteel zijn wij voor onze organisatie op zoek naar Instructeurs (M/V) die willen werken op oproep basis...

Geen passende vacature?

 

Hebben we op dit moment geen (passende) vacature voor u? All Prevent staat altijd open voor nieuwe, enthousiaste veiligheidsprofessionals. We komen graag in contact met u!

 

Zoekt u een bedrijf waar u gewaardeerd wordt om uw inzet en uw vakmanschap? Wilt u een uitdagende job waar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid de boventoon voeren? En wilt u de ruimte krijgen om te groeien in uw vak? We nodigen u dan graag uit voor een open sollicitatie. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar +31 10 4168638 of door te mailen naar info AT allprevent DOT nl

 

All Prevent biedt opleidingsmogelijkheden, loon naar werken en een betrokken collegiale sfeer.