Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel +31 (0)10 416 86 38

Over All Prevent

All Prevent verzorgt al sinds 1995 een breed scala aan veiligheidsdiensten in Nederland en België. Bij alles wat we doen op het gebied van advisering, detachering en opleidingen, is het ontzorgen van de klant het uitgangspunt.

Over All Prevent

All Prevent verzorgt al sinds 1995 een breed scala aan veiligheidsdiensten in Nederland en België. Bij alles wat we doen op het gebied van advisering, detachering en opleidingen, is het ontzorgen van de klant het uitgangspunt. Kennis, betrokkenheid bij het bedrijfsproces van de klant en een sterke intuïtie voor veiligheid vormen de kracht van All Prevent.

 

Klanten merken dat verschil. Vandaar ook de vaak jarenlange relatie met klanten. De klant-leverancierverhouding slaat in de praktijk al snel om naar een effectief partnerschap, waarin we weten wat we aan elkaar hebben. Die effectiviteit is niet gebonden aan branches of sectoren. Naar de aard van de bedrijfsprocessen vindt u All Prevent uiteraard veel in de industrie, de maritieme sector en de logistiek. Maar ook in scholen, ziekenhuizen, kantoren en bij evenementen werkt de All Prevent-aanpak naar tevredenheid van klanten.

 

Veiligheid is een hoofdzaak. Ook voor uw bedrijf. Toch is het in uw bedrijfsvoering niet meer dan een randvoorwaarde. Kortom, u heeft specialisten nodig, zodat u uw aandacht kunt richten op het primaire bedrijfsproces. In All Prevent heeft u een partner die de verantwoordelijkheid voor de veiligheid met u deelt.  All Prevent investeert in kennis over uw bedrijfsvoering en levert mensen die zelfstandig en met autoriteit kunnen opereren. Het niveau van de inzet van All Prevent bepaalt u zelf. Wilt u voldoen aan de minimumeisen die de wetgever u oplegt, of liggen uw ambities hoger? All Prevent biedt aan. U bepaalt.