Ontmoet onze collega's

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en zijn een hecht team van 20 mannen en vrouwen. Onze veiligheidskundigen opereren op diverse niveaus en zijn werkzaam in diverse sectoren zoals olie en gasindustrie, petrochemie, bouw & infra, etc. Wij laten een aantal van onze collega's graag zelf aan het woord.

Bert Jonkers

Bert is sinds 2011 werkzaam als veiligheidskundige bij All Prevent en kwam bij toeval terecht bij dit werk. Na een korte zoektocht naar de werkzaamheden dacht hij: dat lijkt mij wel wat!

Ruud Vermunt

Ruud heeft van 2018 tot en met 2020 gewerkt als operationeel manager bij All Prevent. Sinds 2020 is hij directeur.

Jan Hooiveld

Jan is sinds 1 januari 2012 in dienst bij All Prevent. Hij werkt als veiligheidskundige en accountmanager voornamelijk in de regio Noordoost Nederland.

John Poots

John werkt vijf jaar bij All Prevent. Door een tip van de huidige directeur van TSA Safety Services heeft John gesolliciteerd bij All Prevent.

Danny de Jong

Danny is al sinds 2005 middelbaar veiligheidskundige bij All Prevent. Het werkveld een stukje veiliger maken en vooral bij de medewerkers een stukje veiligheidsbewustzijn opwekken, is een uitdaging die bij Danny nooit gaat vervelen.

Word ook een van onze collega's!

We hebben momenteel een vacature open staan voor middelbare veiligheidskundigen. Bekijk de vacature hieronder!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op