Vacature Operationeel manager/veiligheidskundige

30 mei 2022

Wij zijn op zoek naar een operationeel manager/veiligheidskundige. In deze duobaan werk je een aantal dagen als operationeel manager op ons kantoor aan de Driemanssteeweg in Rotterdam en ben je daarnaast werkzaam als veiligheidskundige bij onze opdrachtgevers.

We zijn op zoek naar een energieke verbinder, met een flexibele en positieve houding. Je hebt plezier in je werk, gaat graag met collega’s om en je hebt een groot empathisch vermogen. Daarnaast ben je commercieel aangelegd en heb je ervaring met het werk als veiligheidskundige.

Waar bestaat je werk uit?

Als veiligheidskundige voer je bij onze klanten diverse opdrachten uit of vervang je op interim basis de HSE manager/ coördinator van de opdrachtgever. Daarnaast help je organisaties met het uitvoeren van hun beleid. Je hebt veelal kortlopende klussen omdat je naast je werk als veiligheidskundige ook werkt als operationeel manager. In deze rol houd je je bezig met het schrijven van offertes, help je bij het rondkrijgen van de planning en regel je de opleidingen van onze collega’s. Ook ben je het aanspreekpunt voor collega’s en klanten en sta je klaar om vragen te beantwoorden.

Wat verwachten we van jou:

-          Je bent in het bezit van minimaal een MVK-diploma;

-          Je bent flexibel en hebt 3 tot 5 jaar werkervaring;

-          Je streeft er altijd naar van meerwaarde te zijn;

-          Een technische of een commerciële achtergrond (pré);

-          Goede advies en rapportagevaardigheden;

-          Je bent in staat een eigen netwerk op te bouwen en onderhouden.

Wie zijn wij?

All Prevent is specialist in het detacheren van MVK’ers, HVK’ers en specialisten gevaarlijke stoffen. Daarnaast geven wij advies, ondersteunen wij bedrijven bij hun gevaarlijke stoffenbeleid en geven wij diverse trainingen en cursussen.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en zijn een hecht team van 20 mannen en vrouwen. Onze veiligheidskundigen opereren op diverse niveaus en zijn werkzaam in diverse sectoren zoals olie en gasindustrie, petrochemie, bouw & infra, logistiek, voedsel en afval industrie etc.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou deze uitdagende baan met veel afwisseling en vrijheid in de functie. Bij All Prevent heerst er een prettige en gemoedelijke werksfeer in een platte organisatie. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen de functie én de organisatie. Daarnaast bieden wij je:

·         Een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden;

·         Opleidingsmogelijkheden: Zo kun je op onze kosten een HVK-diploma halen;

·         Doorgroeimogelijkheden

·         25 vakantiedagen

·         Een telefoon, laptop en auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken;

·         Een groot netwerk aan collega’s.

All Prevent is onderdeel van The Safety Network (www.thesafetynetwork.nl), een snelgroeiende groep aan bedrijven in de veiligheid. Je werkt samen met ruim 700 collega’s, ieder met zijn of haar eigen expertise. Er is veel ruimte voor kennisdeling en de samenwerking staat centraal. Jaarlijks organiseren we diverse grote en kleine events waar alle medewerkers voor uitgenodigd zijn.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct

We komen graag met jou in contact. Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan een e-mail met je cv en motivatiebrief naar Ruud Vermunt via info@allprevent.nl .

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op