Logo
Mandenmakerstraat 35 D
3194 DA
Tel. +31 10 4168638
Fax. +31 10 4168088
Email: info@allprevent.nl
  • U bevindt zich hier:
  • Home
  • Mensen
  • Opleiding en ervaring

Opleiding en ervaring

 

De veiligheidskundigen opereren op diverse niveaus en hebben een specialisatie op een ander vakgebied. Grote vaart, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, logistiek, milieu en brandweer zijn daarvan voorbeelden. Inzet vindt plaats in industrie, (petro)chemie, onderwijs, kantooromgeving, gezondheidszorg en brandweer. Specialisatie is de gas- en olie-industrie (upstream) waarbij veelal offshore wordt gewerkt.

De specialist gevaarlijke stoffen is voornamelijk actief in de logistieke branche als klankbord voor de bedrijfsveiligheidsadviseur, als DGSA voor vervoerders, verladers en op- en overslagbedrijven of als projectbegeleider of -manager. REACH en GHS zijn hierin actueel. Daarenboven verzorgt deze specialist diverse trainingen t.b.v. DGSA’s, zowel als instructeur als in de rol van cursusontwerper.

De instructeurs en EHBO'ers verzorgen veiligheidstrainingen, zoals BHV, VCA en Meten van Gassen en Dampen. De ruime ervaring zorgt voor een telkens op maat gemaakte cursus/training die het veilig werken op effectieve wijze tot stand brengt. De invalshoek vanuit het arbo-/veiligheidszorgsysteem is daarbij van belang.